Μη μας λησμονείτε, αδέλφια Ορθόδοξοι Χριστιανοί Έλληνες : Ορθόδοξη Εκκλησία Ιάβας !


Μη μας λησμονείτε ! Είναι μεγάλη η προσφορά σας !

Μια κραυγή αγωνίας φτάνει στην Ελλάδα, μέσα από τις σελίδες του ορθόδοξου ιεραποστολικού περιοδικού ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ , του ομώνυμου ιεραποστολικού συνδέσμου της Θεσσαλονίκης.

Και η φωνή αγωνίας ανήκει στο π. Τιμόθεο,  Ινδονήσιο Ορθόδοξο ιερέα στην Ανατολική Ιάβα. Και αυτή η επιστολή είναι συγκλονιστική, γιατί δείχνει ότι οι προσφορές των Ορθοδόξων Χριστιανών, όλες αυτές οι δικές σας προσφορές, μετατρέπονται σε ανθρωπιστική βοήθεια, σε φιλανθρωπία, σε κάποιες γωνιές του πλανήτη, και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Ανατολική Ιάβα, τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του 2009.

Μοτζοκέρτο, 07-01-2009

Αγαπητέ πρόεδρε και μέλη του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Με την βοήθεια του Θεού το ιεραποστολικό έργο εδώ στην μακρινή Ιάβα προοδεύει. Εκτός του πνευματικού έργου, πάμε πολύ καλά και στην φιλανθρωπία.

Σήμερα, 7 Ιανουαρίου, στις 9:00 το πρωί διανείμαμε στους άπορους Ινδονήσιους αδελφούς μας, που στην πλειονότητα τους είναι βουδιστές, ινδουιστές και άθεοι, δέματα με τρόφιμα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Θέλω να γνωρίζετε ότι σήμερα είναι και η ονομαστική εορτή του υιού μου Ιωάννου – Αλεξάνδρου.

Μοιράσαμε, λοιπόν, τρόφιμα σε 500 οικογένειες. Σε κάθε οικογένεια αναλογούν 5 κιλά ρύζι, 5 πακέτα μακαρόνια, ένα κιλό λάδι και ένα κιλό ζάχαρη.

scannedimage-82

Στην διανομή μας βοήθησε και ο Δήμαρχος, που με εντολή του έστειλε όργανα της τάξεως για να μας διευκολύνουν.

Πολλοί αχθοφόροι που μεταφέρουν ανθρώπους και πράγματα με χειροκίνητα καρότσια μας ευχαριστούσαν και μας παρακαλούσαν να μεταφέρουμε τους χαιρετισμούς τους σε εσάς.

scannedimage-10

Είναι μεγάλη η προσφορά σας και σε κάθε μεγάλη γιορτή να μη μας λησμονείτε.

Πρέπει η Εκκλησία μας να μη σταματήσει το φιλανθρωπικό της έργο εδώ στην Ανατολική Ιάβα.

Με αγάπη Χριστού

Πρεσβύτερος Τιμόθεος Τζόκο Ουμπαρουϊμπόου

Όσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί επιθυμούν να συνεχιστεί το φιλανθρωπικό έργο της ορθόδοξης Εκκλησίας της Ινδονησίας στην Ανατολική Ιάβα, σε άπορες οικογένειες , ανεξαρτήτου φυλής και θρησκεύματος, ας στείλουν την αγάπη τους μέσω του Ι.Σ. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες εδώ .

Υ.Γ . Νοιώθουμε, για μια ακόμα φορά, να δοξολογήσουμε τον Τριαδικό Θεό, γιατί οι Ορθόδοξοι Ιεραποστολές ασκούν τέτοιο ανθρωπιστικό, φιλανθρωπικό και εκπαιδευτικό και πνευματικό έργο. Αυτά τα έργα αγάπης είναι η αληθινή δοξολογία στο Θεό και όχι το ισόβιο μοίρασμα εντύπων και φυλλαδίων αμερικάνικων θρησκευτικών εταιριών, που είναι και γεμάτα ψευτοδιδασκαλίες και ψευτοπροφητείες !

This entry was posted in Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης, Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ecumenical Patriarchate, Χονγκ Κονγκ-Hong Kong and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s