Τσονγκ Γιεν Πανεπιστήμιο και πως μπορείς να βοηθήσεις την ιεραποστολή στους Κινέζους από το σπίτι σου !


Τσονγκ Γιεν Πανεπιστήμιο (   Άρωμα Ασίας )

Σήμερα πήγαμε στο Τσογκ Λι , άλλη πόλη, καλεσμένοι από το τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών του χριστιανικού πανεπιστημίου Τσογκ Γιεν. Το πανεπιστήμιο λέγεται χριστιανικό από τους ιδρυτές του, αλλά έχει όλα τα τμήματα, ΔΕΝ ελέγχεται από καμιά εκκλησία, αλλά όπως όλα τα πανεπιστήμια είναι ανεξάρτητο και ελέγχεται από το υπουργείο παιδείας. Όμως διαθέτει εκκλησία και ευνοεί χριστιανικές δραστηριότητες , έρευνες κλαμπς κτλ….. Ο καθηγητής του τμήματος θρησκειολογίας , (μαθητής του Moltman) με κάλεσε να μιλήσω για την Λειτουργία και να παρουσιάσω τα σκεύη , τα άμφια κλπ. Επειδή έχει δημιουργήσει πρωτότυπο μουσείο του είπα θα του χαρίσω για το μουσείο την στολή μου, σκεύη κτλ. είχα ευτυχώς ένα δισκοπότηρο που δεν ήταν καλής ποιότητος (για μένα) και ουδέποτε χρησιμοποίησα , και να που τώρα… με έβγαλε ασπροπρόσωπο.

univ1small

Η συνέχεια της αφήγησης του π. Ιωνά στο μπλογκ του :

(   http://asian-aroma.com/?p=609 )

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.
Το καινούργιο σαιτ μας τώρα δουλεύει, αλλά χρειαζόμαστε να μας βγάζει το GOOGLE στην πρώτη σελίδα του, και για να γίνει αυτό πληρώνω διαφήμιση κάθε μήνα από χθες. Όμως ΑΝ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ GOOGLE (μεγάλη επισκεψιμότητα) που σημαίνει ότι όταν οι Κινέζοι ψάχνουν να βρουν μια λέξη που σχετίζεται με την εκκλησία, τα ψαχτηρια θα μας βγάλουν στην πρώτη σελίδα και όχι στην εκατοστή……(βλέπετε η ιεραποστολή χρειάζεται διαφήμιση στο διαδίκτυο -και τις αντίστοιχες γνώσεις- αλλά δεν είναι αυτό ένα τεράστιο μέσον προσέγγισης ανθρώπων?)


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

http://theological.asia/
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Πώς να συμμετάσχω στη προσπάθεια της Ορθόδοξης ιεραποστολής στη Ταϊβάν ;

Και προσευχή, θερμή προσευχή για τον π. Ιωνά και για τους Ορθόδοξους Κινέζους, τους νεοφώτιστους και τους κατηχούμενους.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s