Για σένα και για μένα : »Σήμερον Κρεμάται Επί Ξύλου…»


Για σένα και για μένα. Σήμερα και κάθε μέρα. Για σένα και για μένα. Έδωσε το Αίμα Του. Για σένα και για μένα. Άνοιξε τα χέρια Του για να μας αγκαλιάσει. Για να μας λυτρώσει από το θάνατο και να μας δωρίσει αιώνια ζωή στη Βασιλεία των Ουρανών. Όχι σαν αυτές τις αγκαλιές που δίνουν πρόσκαιρα οι άνθρωποι, γεμάτες υποκρισία, μοχθηρία, ζήλεια, φθόνο, εκμετάλλευση, αδικία, ιδιοτεέλεια … Αλλά μια ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ και αληθινής αγάπης. Για σένα, για μένα, για όλο το κόσμο…

Λαός μου, τι εποίησά σοι ή τι ελύπησά σε;

Γνησιότητα Γολγοθά & Αγίου Τάφου

Τι διδάσκει το λεγόμενο «Ευαγγέλιο του Ιούδα»; (  αήθης προσβολή των Ορθοδόξων Χριστιανών από τη τηλεόραση του ΣΚΑΙ εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας )

Αδιανόητες εμμονές και ιστορικές ανακρίβειες του διευθυντή της Καθημερινής κ. Καρκαγιάννη !

Δύο επιστολές και μια ομιλία ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!

Πραγματικά είναι να θλίβεται κανείς από την εικόνα που παρουσιάζουν τηλεοράσεις,εφημερίδες, ιστοσελίδες και μπλογκ. Κανένας σεβασμός στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τη πίστη τους ! Συνεχή άρθρα και εκπομπές εναντίον του Χριστού, της Εκκλησίας, των Μυστηρίων, ακόμα και τη Μεγάλη Εβδομάδα !

Αυτό δείχνει δύο πράγματα :

1) Την μεγάλη υποκρισία όσων προασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το σεβασμό στις απόψεις του άλλου. Είναι φανερό ότι δεν πιστεύουν όσα διακηρύττουν για να δίνουν την εντύπωση ανθρώπων με «ανοιχτούς ορίζοντες» και «ευρύτητα πνεύματος» .

2) Ο πόλεμος κατά του Ιησού Χριστού, της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των Μυστηρίων θα συνεχίζεται κάθε μέρα, με συκοφαντικά άρθρα, με ειρωνείες, με ανιστόρητες αναλύσεις από ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ομάδες ανθρώπων,που κρύφονται στο σκοτάδι , με «άγνωστα» κέντρα  που τους τροφοδοτούν με άρθρα κατευθυνόμενα, και με «άγνωστες» πηγές χρηματοδότησης! Ο στόχος είναι προφανής, να αποκόψουν το ελληνικό έθνος από τον Ιησού Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία Του, με κάθε κόστος.

Η μόνη πρέπουσα αντίδραση των Ορθοδόξων Χριστιανών στις προσβολές της πίστης τους είναι η προσευχή και η από καρδιάς συγχώρεση όσων δείχνουν έλλειψη ΣΕΒΑΣΜΟΥ στα πιστεύω του άλλου. Επιπλέον, επανερχόμαστε στο θέμα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ του Ορθόδοξου Χριστιανού :

– Μπορούμε να αγοράζουμε εφημερίδες ( έστω και για τα  Cd, Dvd, βιβλία ή άλλες προσφορές ) που προσβάλλουν τον Χριστό και την Εκκλησία ;

– Μπορούμε να δίνουμε τηλεθέαση και διαφημίσεις σε κανάλια, που ακόμα και τη Μεγάλη Βδομάδα, δεν σταματούν τον οχετό ύβρεων και αθλιοτήτων κατά του Ιησού Χριστού ;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ :  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ( από το βούρκο της καρδιάς τους ή από τα μαύρα χρήματα της νεοποχίτικης προπαγάνδας διαφόρων παραθρησκευτικών ομάδων ) κατά του Ιησού Χριστού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ στις εφημερίδες τους ; Θα τολμούσαν να κάνουν γελιογραφίες κατά του προφήτη των μουσουλμάνων ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΧΙ !  Γιατί ; Τζάμπα μάγκες ( κάποιοι της πιάτσας θα τους ονόμαζαν «κοτούλες» )! Γιατί ξέρουν ότι οι Χριστιανοί δεν θα αντιδράσουμε, αλλά θα προσευχηθούμε… Γιατί ξέρουν ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε για να τρώει σφαλιάρες από όλους μας , γι’αυτό και ανέβηκε στο Σταυρό και υπέστη ταπείνωση μέχρι θανάτου. Και έδωσε στον άνθρωπο ΕΛΠΙΔΑ και ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΖΩΗ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !

Ο Θεός να τους ελεήσει και να τους φωτίσει  και να τους συγχωρέσει …  Πάντως, προσωπικά, θα θεωρούσα κάποιον απόλυτα γραφικό και τρελό έναν άνθρωπο ( πέρα από το γεγονός ότι οι εμμονές δείχνουν πολλά απωθημένα, συμπλέγματα και ψυχολογική καταπίεση …) , ο οποίος κάθε μέρα πολεμά ένα ( κατ’ αυτόν ) «φάντασμα» ή «ανύπαρκτο» ή «ψεύτη» ή «απατεώνα» ! Εάν δεν υπάρχει Θεός, εάν δεν υπάρχει Ιησούς Χριστός, τι σας νοιάζει τι κάνουν όσοι πιστεύουν σε Αυτόν ; Και εγώ που πιστεύω και εσύ που δεν πιστεύεις, θα γίνουμε ένα ΜΑΤΣΟ ΚΟΚΚΑΛΑ. Εάν, όμως, υπάρχει Θεός , τότε, μεγάλε, τη βάψαμε ΟΛΟΙ ( όπως εύστοχα λέει ένα σύνθημα σε κάποιο τοίχο ) !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Για σένα και για μένα : »Σήμερον Κρεμάται Επί Ξύλου…»

 1. Ο/Η philalethe00 λέει:

  «Συνεχή άρθρα και εκπομπές εναντίον του Χριστού, της Εκκλησίας, των Μυστηρίων, ακόμα και τη Μεγάλη Εβδομάδα !»

  Αδελφέ, καλησπέρα, κατ’αρχάς.

  Προσωπικά ελάχιστα βλέπω τηλοψία, αλλά όσον αφορά την αρθρογραφία, θα έλεγα, ότι «βγάζει μάτι»… 🙂

  Ισχυρίζεσαι, αν έχης πρόσβαση σε μεγαλύτερη πληροφόρηση από εμένα, ότι εφ’έτος αυξήθηκαν οι πονηροί λίβελλοι;

  Καλή Ανάσταση!!!!

 2. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Έτσι άκουσα, αδελφέ, κι εγώ. Και για τις εκπομπές του ΣΚΑΙ, και για άλλες εκπομπές.
  Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με άλλες χρονιές. Μπορεί και να είναι στην ίδια συχνότητα, δεν θυμάμαι.
  Αλλά θα περίμενα από ανθρώπους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», που υπερτονίζουν το σεβασμό στις απόψεις του άλλου, να σέβονται και τις δικές μας απόψεις, και τους νεκρούς, και τα ιερά και τα όσια της πλειοψηφίας των Ορθοδόξων Ελλήνων ( με όποιο τρόπο θρησκεύει ). Τέλος πάντων, ο Χριστός Ανέστη και ελπίζουμε το ΦΩΣ της Ανάστασής Του να μαλακώσει τις καρδιές τους, να τους φωτίσει και να δουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και της Αιώνιας Ζωής.

  Καλή Ανάσταση !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s