ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ : «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ : «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

dsc01337

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την στήριξη του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού κλιμακίου στο Μedan της Σουμάτρας.
(υπεύθυνος π.Χρυσόστομος Μanalu -Αρχιερατικός Επίτροπος Ινδονησίας).


Βασικοί αρωγοί στην μέχρι τώρα προσπάθειά μας είσαστε όλοι εσείς, που αφένός μεν μας εμπιστευτήκατε και προσφέρατε ένα ποσό από το υστέρημά σας και αφ΄ετέρου μιλήσατε και σε άλλους για την ανάγκη στήριξης της συγκεκριμένης Ιεραποστολής.


Επειδή όμως διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και διάθεση εκ μέρους πολλών για συνεχή προσφορά και προκειμένου να προσφέρουμε και εναλλακτικές λύσεις (εκτός από την αγορά του βιβλίου ,που συνεχίζουμε να διακινούμε) για την οικονομική ενίσχυση της Ιεραποστολικής προσπάθειας στην Ινδονησία ,δημιουργήσαμε τον τραπεζικό λογαριασμό :


Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.
Ο λογαριασμός εκδόθηκε στο όνομα του υπεύθυνου της Ομάδας π. Δημητρίου Αθανασίου (κληρικού-εκπαιδευτικού) .


Προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες και παντοειδείς υποψίες για την τύχη των χρημάτων , σας γνωστοποιούμε και τα εξής.


Α.Τα χρήματα θα συγκεντρώνει η ομάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα τα στέλνει στην Ινδονησία ,δια μέσου τραπεζικού λογαριασμού ,μαζί με αναλυτική παρουσίαση των ποσών και των δωρητών.Γι΄αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε οι δωρητές-καταθέτες να μας ειδοποιούν είτε με Fax είτε με e-mail, είτε ταχυδρομικά για το ποσό που κατέθεσαν ,καθώς και τα ονόματα που θα μνημονεύουμε στις θείες Λειτουργίες και στην Ελλάδα και στην Ινδονησια. Eπίσης να γράφουν την λέξη -ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ -στην αιτιολογία κατάθεσης.


Β.Όσοι επιθυμούν να τους δοθεί απόδειξη για την προσφορά τους , για φορολογική χρήση,θα πρέπει να μας στέλνουν φωτοτυπία της απόδειξης κατάθεσης από την Τράπεζα.Οι απόδείξεις για τις δωρεές θα εκδίδονται από το Ιεραποστολικό κλιμάκιο στο Medan και θα στέλνονται με ευθύνη μας στους ενδιαφερομένους.

Για την Επικοινωνία με την ομάδα ,δίνονται τα παρακάτω στοιχεία.
Υπεύθυνος.π.Δημήτριος Αθανασίου
Παπαβασιλείου-Λουριώτη-5.
Τ.Κ.47100-Τρίγωνο Άρτας.
e-mail : athanasiou.art@tellas.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ινδονησία μπορείτε να βρείτε στο ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ BLOG της ομάδος – Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ στην διεύθυνση:  http://ierapostoliko.blogspot.com/

Αρτα , 24η Μαρτίου 2009

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ecumenical Patriarchate, Σουμάτρα-Μεντάν, Χονγκ Κονγκ-Hong Kong and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s