Προσευχηθείτε για την υγεία της μητέρας του Χάρη Νικολαΐδη,της Δέσποινας. Απονεμήθηκε χάρη στον Χάρη! Δόξα τω Θεώ !


Η οικογένεια Νικολαίδη δέχθηκε και νέο πλήγμα. Η μητέρα του ομογενή, Δέσποινα Νικολαίδη, μη αντέχοντας την δοκιμασία που περνά ο γιος της, υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σας παρακαλούμε να προσευχηθείτε για την υγεία της πονεμένης ΜΑΝΑΣ και την πλήρη ανάρρωση της, καθώς  για την απελευθέρωση του Χάρη Νικολαΐδη, ομογενούς συμπατριώτη μας από την Αυστραλία.  [ Αυτά γράφαμε χτες, αργά το βράδυ. Σήμερα μάθαμε ότι ο Χάρης Νικολαΐδης ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ και είναι στην Αυστραλία. Δοξάζουμε τον Θεό γι’ αυτή την εξέλιξη και προσευχόμαστε για την αποκατάσταση της υγείας της μητέρας του ].

YΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ

Η καταδίκη του στηρίζεται στο μυθιστόρημά του 2005 Verisimilitude (Αληθοφάνεια), του οποίου πωλήθηκαν μόνο επτά αντίτυπα ! Καλούμε κάθε Ταϊλανδό επίσημο ή κάτοικο της χώρας αυτής να παρακαλέσει το βασιλικό ζεύγος της Ταϊλάνδης να δώσει χάρη και αμνηστία στον Χάρη Νικολαΐδη. Ο Θεός να τον σκεπάζει και να του δίνει κουράγιο, υπομονή και την ελευθερία του. Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησε αυτόν και την μητέρα του. Υπεραγία Θεοτόκε, πρέσβευε υπέρ αυτών, ως η κατεξοχήν ΜΑΝΑ κάθε ανθρώπου.

This entry was posted in Australia, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s