YΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ


nikolaid2

YΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ

Bring Harry Home

Συγκινητική η μεγάλη απήχηση που έχουν δείξει οι Έλληνες από όλο τον κόσμο στην έκκληση που έγινε από ομάδα υποστηριχτών που θέλησαν να συμπαρασταθούν με τον δικό τους τρόπο στον Έλληνα συμπατριώτη μας Χάρη Νικαλαίδη ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Ταϋλάνδης. Ήδη τα μέλη της ομάδας υποστήριξης προς τον συμπατιρώτη μας στον FaceBook ξεπέρασαν τα 7672 μέλη μέσα σε λίγα μόλις 24ώρα ενώ πολλά και αξιόλογα Blog έχουν αναρτήσει ειδικά baners συμπαράστασης προς τον νεαρό ΕλληνοΑυστραλό Κυπριακής καταγωγής. Η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί εκτός από τα Αυστραλιανά και Ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ Το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες μας ήδη μελετούν όχι μόνο στην Αυστραλία καθώς ο Νικολαϊδης είναι Αυστραλός υπήκοος αλλά και τα αρμόδια υπουγεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν «ποιο το νόημα αυτής κίνησης να ανοίξει λογαριασμός στο face Book»;
Η απάντηση είναι απλή και λιτή. ΚΑΘΕ (ηλεκτρονική)ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ 41ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACE BOOK ΣΤΟ GROUP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Στείλετε sms, email, γράψτε μηνύματα κάντε ότι μπορείτε να φτάσει το μήνυμα αυτό όλων των Ελλήνων σε όλο το κόσμο, γράψτε σχόλια στα BLOG που έχουν αναρτήσει οι φίλοι Έλληνες από όλο τον κόσμο. Στείλετε το μήνυμα σας με κάθε τρόπο στην Κυβέρνηση και το Βασιλικό ζεύγος της Ταϋλάνδης να απονέμουν Χάρη στον Έλληνα συμπατριώτη μας

ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ:  FREE Harry Nicolaides

Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί ,αλλά και ως Έλληνες,και ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ,πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να απελευθερωθεί ο συμπατριώτης μας Χάρης Νικολαϊδης, υπογράφοντας τη σχετική διαμαρτυρία ( petition )

Καλούμαστε, επίσης,  σε προσευχή και ικεσίες προς τον Τριαδικό Θεό, σε επικλήσεις μεσιτείας της Παναγίας και των Αγίων, ώστε από τη μια να δίνει ο Θεός δύναμη στο Χάρη και στην οικογένειά του, και από την άλλη να δώσει φώτιση στους κυβερνώντες της Ταϊλάνδης, της Αυστραλίας, της Ελλάδας και της Κύπρου, ώστε να χαρίσουν την πολύτιμη ελευθερία στο Χάρη Νικολαΐδη.

Ρίχνουμε και την ιδέα σε όλους τους Έλληνες, αλλά και όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς του κόσμου,  να διαμηνύσουν προς τη κυβέρνηση της Ταϊλάνδης , ότι , αν συνεχιστεί η ΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ του Χάρη Νικολαΐδη, είτε θα ακυρώσουν, είτε θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μην πραγματοποιήσουν  μελλοντικά ταξίδια ή επενδύσεις στη χώρα αυτή. Ο Θεός να φωτίσει τους κρατούντες της Ταϊλάνδης.

This entry was posted in Ασία, Asia, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Χονγκ Κονγκ-Hong Kong and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to YΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ

  1. Ο/Η George Georgiou λέει:

    Leave the poor man go home !!! This is so ridiculous on behalf of Thailand

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s