Επιστολή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας και Ωκεανίας στο μπλογκ μας.


Με συγκίνηση λάβαμε την απαντητική επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας και εξάρχου Ωκεανίας κ.κ. Αμφιλόχιου.  Η σκέψη μας, η προσευχή μας είναι σε όλα τα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού και στην εξάπλωση της Ορθοδοξίας σε κάθε κράτος, σε κάθε νησί, σε κάθε πόλη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, γνωρίζουμε τα προβλήματα από την έλλειψη εργατών του Ορθόδοξου Ευαγγελισμού των Εθνών, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο Κύριο μας, ελπίζουμε και στη φώτιση του Αγίου Πνεύματος, που θα οδηγήσει τα βήματα νέων Ορθοδόξων ιεραποστόλων, νεοφωτίστων και κατηχουμένων.

gallery1-2

Η  επιστολή του Σεβασμιωτάτου είναι η ακόλουθη :

Αγαπητέ μου,

Ευχαριστώ για τις ευχές και τις σκέψεις και προτάσεις γύρω από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως μας και την οργανωμένη Ορθόδοξη Κατήχηση στις γλώσσες Αγγλικά, Maori και Fiji. Είναι πράγματα που τα έχω συνέχεια στο νου μου και που ελπίζω ότι σιγά σιγά θα μπουν στον δρόμο της εφαρμογής.  Τις ευχές μου στην οικογένεια.

Με πατρική αγάπη

+ ο Νέας Ζηλανδίας Αμφιλόχιος

–  Στήριγμα της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στη Νέα Ζηλανδία και στα νησιά της Ωκεανίας πρέπει να είναι οι Έλληνες ομογενείς των χωρών αυτών, μαζί με τους άλλους Ορθοδόξους πιστούς, καθώς και ο ελληνισμός της Αυστραλίας που βρίσκεται κοντά.

Ταυτόχρονα όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ( δηλαδή, όλοι εμείς ) , στην Ελλάδα, στη Κύπρο, σε όλο το κόσμο, πρέπει να συνεισφέρουμε οικονομικά και να ενισχύσουμε τη Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας μέσω του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, είτε μέσω των Ορθοδόξων Ιεραποστολικών Συλλόγων της Θεσσαλονίκης , Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, που συνεργάζονται στενά με τον Σεβασμιώτατο. Πληροφορίες στην ενότητα:  Πως μπορούμε να ενισχύσουμε τις Ορθόδοξες ιεραποστολές.

Πιστεύουμε στο αυτονόητο ότι όλοι μας ( ιερείς και λαϊκοί ) κάνουμε προσευχή καθημερινή για όλες τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές και τους Ιεραποστόλους. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη, ευλογίες, πλούσια καρποφορία.

Η ιστοσελίδα της Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας

Επικοινωνία – Contact  :  Holy Archdiocese of New Zealand

Νέα από τη Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας και την εκεί Ορθόδοξη Ιεραποστολή

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι - New Zealand,Fiji,Samoa,Tonga, Ωκεανία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s