Αποκλειστικό : Η απάντηση των παιδιών του Ομπάμα στο πατέρα τους !


Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής δημοσιεύει σήμερα ( σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ) την απάντηση των  παιδιών του Ομπάμα στο πατέρα τους . Τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη και τονίζουμε ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία.

Αγαπητέ μας πατέρα,

(  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_16/01/2009_299509 )

λάβαμε την επιστολή σου  και κατανοούμε τους λόγους που αποφάσισες να μας γράψεις και να μην μας τα πεις προφορικά τις 2-3 βδομάδες που ήμασταν μαζί για μπανάκια στην εξωτική Χαβάη. Ελπίζουμε να ήσουν ειλικρινής μαζί μας και να μην εντάσσεται και αυτό το κόλπο στα πλαίσια της συνέχισης της διαφημιστικής σου καμπάνιας και της «μεσσιοποίησης» σου  , ύστερα από συμβουλές των image makers, που αποτελούν στενούς συμβούλους και τους οποίους βλέπεις, εδώ και 2 χρόνια, περισσότερο από εμάς !

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι τώρα πια σκοπός της ζωής σου δεν είναι » ο εαυτός σου, η καριέρα σου και η προσωπική σου ευτυχία» ! Σκοπός σου είναι να κάνεις ευτυχισμένα όλα τα παιδιά της Αμερικής, να τους εξασφαλίσεις σπίτια, μετά την κατάρρευση του συστήματος στεγαστικών δανείων, να τους εξασφαλίσεις τροφή, μια και υπάρχουν πλέον εκατομμύρια άνεργοι και άστεγοι σε όλες τις αμερικανικές μεγαλουπόλεις, λόγω της κατάρρευσης της αμερικανικής οικονομίας και του χρηματιστηρίου. Μέσα στα πλαίσια αυτά, νομίζουμε, ότι πρέπει να στηρίξεις όλες εκείνες τις βιομηχανίες της πατρίδας μας που στήριξαν τον προεκλογικό σου αγώνα ( πετρελαϊκές, κατασκευαστικές, χρηματοπιστωτικές εταιρίες, εταιρίες πολεμικής βιομηχανίες ) , όλες εκείνες που μάζεψαν το τεράστιο ποσό των 700 εκατομμυρίων δολλαρίων, για να καλύψουν την ανιδιοτελή προσφορά σου στην Αμερική και στο πλανήτη, αλλά και τη δική μας «διασκέδαση και απόκτηση νέων εμπειριών», δίνοντάς τους μεγάλη κρατική επιχορήγηση  !  Σε ευχαριστούμε, πατέρα, που δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου  αλλά  όλα τα παιδιά της πατρίδας μας !

Και η αλτρουιστική σου αυτή στάση μας κάνει περήφανους, αν αναλογιστούμε ότι σε λίγες μέρες θα δούμε την ακριβότερη τελετή ορκωμοσίας αμερικανού προέδρου, με το κόστος να πλησιάζει τα 150 εκατομμύρια δολλάρια! Πόσα άλλα θα προσφέρεις στο λαό μας ; Ήδη έχεις κάνει πάρα πολλά ! Η μελέτη της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, σου έχει διδάξει ότι «κρείττον το σιγάν του λαλείν» και έτσι εξηγείται η φιλοσοφημένη  σιωπηλή σου στάση στα παγκόσμια γεγονότα των ημερών. Δυστυχώς, οι άνθρωποι παρεξηγούν τέτοιες στάσεις ζωής. Κακοήθεις άνθρωποι διαδίδουν ότι η σιωπή σου δεν ήταν προϊόν εσωτερικού «διαλογισμού», αλλά προϊόν  των υποχρεώσεών σου στους βασικούς χρηματοδότες της εκστρατείας σου και σε συμβούλους σου ! Τι κρίμα να μη βλέπουν ότι και πάλι θυσιάστηκες χάριν του μέλλοντος των παιδιών της Γάζας ! Ναι, μια νέα αρχή περιμένει τη Γάζα μετά τον πόλεμο ! Μετά τις πολεμικές βιομηχανίες, θα πιάσουν δουλειά οι κατασκευαστικές εταιρίες, οι εταιρίες ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού, ώστε να δημιουργήσουν ένα νέο μέλλον για τα παιδιά της Γάζας ! Ευτυχώς που δεν σκέφτεσαι μυωπικά και κοντόφθαλμα, όπως άλλοι.

Άλλοι κακοήθεις άνθρωποι αναφέρουν ότι με τα χρήματα ( και μόνο ) της ορκωμοσίας θα μπορούσαν να σωθούν εκατομμύρια άνθρωποι στη Ζιμπάμπουε και σε άλλες χώρες, που έχουν πληγεί από τη μάστιγα της χολέρας και την έλλειψη βασικών τροφίμων διατροφής. Και αν συγκεντρώσουμε και τα προβλήματα σε όλες τις αφρικανικές χώρες ( άνοδος τιμής σιτηρών-πείνα , πρόσφυγες, AIDS , χολέρα -έλλειψη πόσιμου νερού ) που προκάλεσαν χιλιάδες θανάτους και οδήγησαν εκατομμύρια παιδιά στο να μείνουν ορφανά από έναν ή δύο γονείς, τότε και μόνο τότε θα καταλάβουμε το μεγαλόπνοο σχέδιο σου για την ευτυχία των παιδιών της … Αμερικής, που έχουν μάθει να τρέφονται με …ριάλιτυ σόου είτε πλανηταρχών, είτε τηλευαγγελιστών, τηλεμεσσιών, τηλεθεραπευτών, τηλεπάστορων, τηλεπροφητών !

Τέλος, άλλοι κακοί άνθρωποι λένε ότι οι υποσχέσεις σου για ένα «κόσμο πιο καθαρό και πιο ασφαλή»  δεν θα πραγματοποιηθούν.  Δεν γνωρίζουν, όμως,  ότι οι βασικοί χρηματοδότες σου έχουν ήδη αποφασίσει να πάρουν δρακόντεια μέτρα μείωσης των ρύπων και  των αποβλήτων ! Διείδαν στο πρόσωπό σου την απόλυτη δέσμευση να τα αλλάξεις όλα !

Ένα νέο πράγμα που μάθαμε είναι ότι «αναγκαζόμαστε να στέλνουμε τα παιδιά μας στον πόλεμο για να προστατεύσουν την πατρίδα τους «!  Αυτό, πατέρα, δεν το ξέραμε μέχρι τώρα που μας το φανέρωσες εσύ ! Δεν ξέραμε ότι πατρίδα μας ήταν και το Ιράκ και το Αβγανιστάν και το Βιετνάμ και το Κόσοβο! Νομίζαμε ότι οι πολιτείες της Αμερικής ήταν μόνο 52, αλλά τώρα βλέπουμε να  πολλαπλασιάζονται ! Με χαρά βλέπουμε ότι όλος ο πλανήτης είναι «πατρίδα»  των αμερικανών στρατιωτών !   Ελπίζουμε και εσύ να «αφιερώνεις τη ζωή σου σε κάτι πέρα από σένα, για να  αυτοπραγματώνεσαι», όπως έκαναν και όλοι οι προκάτοχοί σου, αποβλέποντας στην εμπέδωση της ελευθερίας, της ισότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τώρα νοιώθουν ικανοποιημένοι για τη τεράστια προσφορά τους στην ανθρωπότητα, για να διεκδικήσουν  πλέον επάξια και το βραβείο Νόμπελ ειρήνης !

Υ. Γ :  Γιατί ο πρόεδρος Μπους θυμώνει ότι ακούει την λαϊκή ελληνική παροιμία : » παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο» ;

Με αγάπη, τα παιδιά σου.

Σχετικό άρθρο : https://ierapostoli.wordpress.com/2008/11/05/obama_sotiria_o_jesus/

This entry was posted in America, Αφρική, Africa, Αμερική, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, ΗΠΑ - USA, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Αποκλειστικό : Η απάντηση των παιδιών του Ομπάμα στο πατέρα τους !

  1. Παράθεμα: ΕΝΑΣ …ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ TOP 100 ΤΟΥ WOORDPRESS. « Kopanakinews’s Weblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s