Ιεραποστολικά Νέα από φιλανθρωπικό έργο Ιάβας και εκκλησιαστικό έργο Νέας Ζηλανδίας !


Το ιεραποστολικό έργο προχωρεί, με τις δικές σας προσευχές και την οικονομική συνεισφορά, σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές και Εκκλησίες της Ιάβας και της Νέας Ζηλανδίας ήταν αποδέκτες βοήθειας από τον Ιεραποστολικό Σύνδεσμο » Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»  Θεσσαλονίκης. Προσευχόμαστε στον Τριαδικό Θεό ώστε πολλοί Έλληνες – ή γενικά Ορθόδοξοι Χριστιανοί –  της Αυστραλίας ( ιερείς και λαϊκοί ) , δώσουν, με αυτοπρόσωπη παρουσία,  ενίσχυση στα ιεραποστολικά κλιμάκια της Ινδονησίας, της Νέας Ζηλανδίας και των νησιών Φίτζι. Ευχόμαστε και προσεύχομαστε να επεκταθεί η Ορθόδοξη Ιεραποστολή σε όλα τα νησιά και κράτη του Ειρηνικού Ωκεανού, της Ωκεανίας, προς δόξαν Θεού. Προσεύχομαστε το Άγιο Πνεύμα να ανοίξει τις καρδιές αλλοθρήσκων, ετεροδόξων, αθέων, αγνωστικιστών, παγανιστών και να τους φέρει μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ
ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΟΤΖΟΚΕΡΤΟ – ΟΥΑΤΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΙΑΒΑΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

Μοτζοκέρτο, 24-12-2008

Αγαπητέ κ. Ασλανίδη και λοιποί αγαπητοί αδελφοί

Σας ευχαριστώ για την ευγενή προσφορά σας και την οικονομική συμβολή σας στις προσπάθειές μας με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000 €), που διετέθησαν για το φιλανθρωπικό έργο του Ιεραποστολικού Κλιμακίου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Είθε ο Κύριος και Θεός μας να σας χαρίζει υγεία και κάθε ευλογία «ίνα περισσεύητε εις πάν έργον αγαθόν».

Με αγάπη Χριστού

† Πρεσβύτερος Τιμόθεος Τζόκο Ουμπαρουϊμπόου

(   http://www.iersyn.gr/letters.html#ΙΕΡΑ_ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ_ΧΟΝΓΚΚΟΝΓΚ )

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ

Wellington 23 Δεκεμβρίου 2008

Αγαπητέ κύριε Ασλανίδη

Με ειλικρινή χαρά δεχτήκαμε τον αγαπητό μας π. Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, καθώς και τα δώρα της αγάπης σας που του δώσατε να φέρει ήτοι, Ιερά Καλύμματα, ωμόφορο, 6 μανουάλια, ένα «εισοδικό», δίσκους με Σταυρό ευλογίας (Σταυροπροσκυνήσεως) και βαλίτσα με τα απαραίτητα για την τέλεση Θείας Λειτουργίας σε μη καθαγιασμένη Αγία Τράπεζα, καθώς και τα έξοδα της αποστολής όλων αυτών των αντικειμένων συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι για την οικογένεια του π. Κωνσταντίνου.

Σας ευχαριστώ ολόθερμα, εσένα αγαπητέ Γιώργο και τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου σας γι’ αυτή τη πρόθυμη και ευγενική προσφορά σας. Είναι γνωστές οι δραστηριότητές σας σε όλα τα απανταχού της γης Ιεραποστολικά Κλιμάκια. Η ψυχή του αλησμόνητου και πολυαγαπητού μας π. Κοσμά θα χαίρεται ασφαλώς στους ουρανούς και οπωσδήποτε θα συμμετέχει με τις προσευχές του σε όλες αυτές τις προσπάθειες που γίνονται για τη δόξα του Χριστού. Να είναι αιωνία η μνήμη του καθώς και των μακαριστών γονέων σας Δημητρίου και Δέσποινας.

Τις ευχές και την αγάπη μου σε σένα, την αδελφή σου τη Σταυρούλα, τους συγγενείς σας καθώς και όλους τους συνεργάτες του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».

Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος 2009 να είναι για όλους μας ευλογημένο, ειρηνικό και ιεραποστολικώς καρποφόρο.

Με ιδιαίτερη αγάπη και τιμή εν Χριστώ τεχθέντι

† Ο Νέας Ζηλανδίας Αμφιλόχιος

(   http://www.iersyn.gr/letters.html#ΙΕΡΑ_ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ_ΝΕΑΣ_ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ2 )

Ενισχύστε τις Ορθόδοξες Εκκλησίες της Ιάβας-Ινδονησίας και της Νέας Ζηλανδίας-ν. Φίτζι μέσω του Ιεραποστολικού Συνδέσμου Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

(   http://www.iersyn.gr/support.html )

Υ.Γ  Να σημειώσουμε ότι θεωρούμε μεγάλη ευλογία την ενίσχυση των ανθρώπων όλου του κόσμου μέσω Ορθοδόξων Ιεραποστολών.  Τι μεγαλύτερη ευλογία για το παιδί και την πνευματική του υγεία, τη φώτιση,τη σωματική του υγεία,  αν οι γονείς προσεύχονται γι ‘αυτό και προσφέρουν στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή ένα μέρος από τα χρήματα που θα ξόδευαν για επιπλέον παιχνίδια του παιδιού τους, για τα παιδιά του κόσμου που διψούν αρρωσταίνουν, πεινούν, είναι σε φυλακές, σε λεπροκομεία, σε ορφανοτροφεία ! Τι ευλογία να δίνουμε αγάπη μέσω της Ορθόδοξης  Ιεραποστολής, υπέρ υγείας, φώτισης, επιτυχίας αγαπημένων μας προσώπων ή των παιδιών μας ! Τι ευλογία, αντί τραπεζιού σε κηδεία ή μνημόσυνο αγαπημένου μας προσώπου, να ταΐζαμε, να ντύναμε, να γιατρεύαμε κάποια παιδιά μέσω των ορθοδόξων ιεραποστολικών προγραμμάτων ! Τι ευλογία , για το γάμο μας ή τη βάπτιση του παιδιού μας, να κάναμε λιγότερα έξοδα , σπατάλες, ρούχα, στολισμούς και τα εξοικονομημένα χρήματα να τα κάναμε φάρμακα, εμβόλια, αναπηρικά καροτσάκια, πηγάδια, σχολεία, κλινικές, ναούς , μέσω των Ορθοδόξων Ιεραποστολών ! Αλήθεια, το σκεφτήκαμε  αυτό ;

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι - New Zealand,Fiji,Samoa,Tonga, Χονγκ Κονγκ-Hong Kong, Ωκεανία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s