Οικονομική ενίσχυση του Ι.Σ. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Κορέας.


Από την ιστοσελίδα του Ιεραποστολικού Συνδέσμου Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης αναδημοσιεύουμε την είδηση για την οικονομική ενίσχυση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Κορέας. Παρά την οικονομκή κρίση, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλη την Ελλάδα, τη Κύπρο και στο εξωτερικό, αποταμιεύουν και ενισχύσουν την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, και μάλιστα με αυξανόμενο ενδιαφέρον και προσπάθειες. Αδελφοί συγκεντρώνουν χρήματα από συγγενείς ή φίλους, ιερείς κάνουν έκτακτους εράνους στις ενορίες τους υπέρ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, καθηγητές και δάσκαλοι συμμετέχουν σε συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των παιδιών της Αφρικής και της Ασίας, δια μέσου της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, εργαζόμενοι μαζεύουν χρήματα από συναδέλφους στο χώρο εργασίας !  Γενικά υπάρχει μια αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και της προσπάθειας ενίσχυσης των Ορθοδόξων Ιεραποστολών, γιατί το έργο που επιτελείται είναι τεράστιο και η προθυμία για διάδοση του Ευαγγελίου και των Μυστηρίων της Εκκλησίας σε όλο το κόσμο είναι ακόμα μεγαλύτερη. Φυσικά, όλα αυτά τα επιτελεί η χάρις του Θεού, η δύναμη του Αγίου Πνεύματος, που οδηγεί τους Ορθοδόξους σε έργα αγάπης και προσφοράς. Οι Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι σας είνα ευγνώμονες. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να προσεύχεστε για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, τα παιδιά του κόσμου, για τη ψυχική και σωματική σωτηρία όλων των ανθρώπων.

img_0146

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΕΑΣ

Σεούλ, 17 Νοεμβρίου 2008

Αξιότιμο κύριο Γεώργιο Ασλανίδη
Πρόεδρο του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»

Αξιότιμε κ. Ασλανίδη,
Λάβαμε την γενναιόδωρη προσφορά σας των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, την οποία και πάλι είχατε την ευγενική καλοσύνη να στείλετε υπέρ του ιεραποστολικού έργου της εν Κορέα Εκκλησίας μας και με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμώς, γιατί με την εν λόγω προσφορά σας καλύψαμε επειγούσης φύσεως ανάγκες, όπως π.χ. μισθοδοσία ορισμένων ιερέων μας.

Ολόθερμα σας ευχόμαστε ο Κύριος μας να χαρίζει σε σας προσωπικώς και την οικογένεια σας, αλλά και σε όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες σας πνευματική και σωματική υγεία, μακροημέρευση και κάθε ευλογία.

Μετά πολλής αγάπης και τιμής εν Κυρίω
+ο Κορέας Αμβρόσιος

( http://www.iersyn.gr/letters.html#ΙΕΡΑ_ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ_ΚΟΡΕΑΣ )

Για να ενισχύσετε την Ορθόδοξη Εκκλησία της Κορέας μέσω του Ι.Σ Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, μπορείτε να δείτε εδώ :

(        http://www.iersyn.gr/support.html          )

(          https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/       )

Πληροφορίες για το έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Κορέα μπορείτε να δείτε , κάνοντας κλικ πάνω στη χώρα ή βάζοντας το όνομα στην αναζήτηση.

(      http://orthodox.or.kr/english/e_main.htm     )

 

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Νότια Κορέα, Korea and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s